Saturday, November 20, 2010

UPDATE???

UPDATE?
aku memang rajin gile update blog nih..rajin sesangat sampai aku pun da lupe password ngn username aku..nasib la laptop nih ingatkan..disebabkan ko sangat la kacak wahai laptop x lama lagi aku nak format ko sebab ko da x hensen sangat.
Blog nih pun da la xlawa..layout buruk nak mampos..asal la aku pilih layout buruk nih aku pun x kompem..tp aku nak tuka camne dah nak tuka layout pun aku da lupe...kambing biri-biri tol la...
aku update sbb ade mak cik tanya aku bile nak update blog..aku pun baru teringat pasal blog aku sebab aku bkk email..kalo x bkk kire blog nih jadi sejarah la aku rasa..
disebabkan mak cik itu telah membuat jasa kat aku dengan suruh aku update blog maka aku bagi link blog mak cik tersebut kepada sesiapa je yang tgh tgk blog aku nih...
p/s: lagu blog mak cik tu x sedap langsung.

http://gathislimanama.blogspot.com

1 comment:

  1. hahahha....maseh la promote blog makcik yer...hahaha...weekkkk..jahat la bobo...lagu tu sdap taw....haha

    ReplyDelete