Saturday, November 20, 2010

UPDATE???

UPDATE?
aku memang rajin gile update blog nih..rajin sesangat sampai aku pun da lupe password ngn username aku..nasib la laptop nih ingatkan..disebabkan ko sangat la kacak wahai laptop x lama lagi aku nak format ko sebab ko da x hensen sangat.
Blog nih pun da la xlawa..layout buruk nak mampos..asal la aku pilih layout buruk nih aku pun x kompem..tp aku nak tuka camne dah nak tuka layout pun aku da lupe...kambing biri-biri tol la...
aku update sbb ade mak cik tanya aku bile nak update blog..aku pun baru teringat pasal blog aku sebab aku bkk email..kalo x bkk kire blog nih jadi sejarah la aku rasa..
disebabkan mak cik itu telah membuat jasa kat aku dengan suruh aku update blog maka aku bagi link blog mak cik tersebut kepada sesiapa je yang tgh tgk blog aku nih...
p/s: lagu blog mak cik tu x sedap langsung.

http://gathislimanama.blogspot.com

Thursday, April 1, 2010

I dont know

Basically, I dont know where to start in my blog..I do think my blog kindda cute though..thx to d 1 that make d coding..^^
well..bcause of the slow internet connections here and I do have other things to do I dont have time to post anything to my blog here..and I dont know if everyone ever read this..haha
less publish less traffic..=='
ok..thats all for this time..to everyone ever read diz..tq..haha
sound like I'm gonna be gone forever..and 1 more thing..I too busy cooking in cafe world..haha
also my part diz sem need to handle dinner..4.4.2010...sienz..less lecturer come..less money lolz..haha
k dah2 mengarut..calo...haha